Napi ajánlatunk

2020. 08. 10. - hétfő - 2020. 08. 14. - péntek

Kedves Vendégeink! Augusztus 17-től 23-ig a Biafood csapata szabadságon lesz, de augusztus 24-től újból finomságokkal térünk vissza. Megértésüket köszönjük!

Rendelés felvétel: VÁLTOZÁS!!!!

Bizonytalan ideig, csak az előre (előző nap, vagy adott nap reggel 9:00) leadott rendeléseket tudjuk teljesíteni.

Kiszállítás: 10:00 és 13:00 között.

Kérjük Önöket, amennyiben módjukban áll a rendelésüket egész hétre leadni sziveskedjenek! Új vendégeinktől azt kérjük, hogy az első rendelés kézhezvétele után az utalást indítsák el! Megértésüket köszönjük!


Rendelés felvétel: 06204291520, infoatbiafood.hu

Aktuális napi ajánlatunk

2020. 08. 14. - péntek

Sárgaborsó krémleves380,-

A" Rántott sertésborda petrezselymes burgonyával 900,-

C" Zöldség fasírt vegyes körettel 990,-

AK" Grillfűszeres csirkemell bulgursalátával 1250,-

E" Grill fűszeres csirkemell rizzsel 990,-

D" Rántott sajt tartárral és rizzsel 1250,-

Lecsós sertésborda burgonyával 1250,- 

Saláta 550,-

saláta csereként 260,-

Nagy adag saláta 990,-

Hasáb burgonya 550,-

hasáb burgonya csereként 260,-

tartár/majonéz 200,-

Napi ajánlatok: 
2020. 08. 10. - hétfő

Csontleves 380,-

Joghurtos málnakrémleves 550,-

A" Bolognai spagetti 900,-

Majorannás-tzejfölös tokány tört burgonyával 990,-

C" Sajtos-tejfölös spagetti 990,-

AK" Grillezett csirkemell salátával 1250,-

E" Rántott borda petrezselymes burgonyával 990,-

D" Steak fűszeres csirkemell vegyes salátával kapros-joghurtos öntettel 1250,-

Uborka saláta /tejföllel 450,-/550,-

Saláta 550,-

saláta csereként 260,-

Nagy adag saláta 990,-

Hasáb burgonya 550,-

hasáb burgonya csereként 260,-

tartár/majonéz 200,-

2020. 08. 11. - kedd

Zöldborsóleves 380,-

A" Tarhonyás hús 900,-

C" Lecsó tojással VAGY virslivel/ tojással ÉS virslivel 990,-/1100,-

AK" Szárnyasmájjal töltött borda, petrezselymes burgonyával 1250,-

E" Rántott csirkemell rizzsel 990,-

D" Grillezett sajt áfonyalekvárral, rizzsel 1250,-

Saláta 550,-

saláta csereként 260,-

Nagy adag saláta 990,-

Hasáb burgonya 550,

hasáb burgonya csereként 260,-

tartár/majonéz 200,-

2020. 08. 12. - szerda

Gulyásleves 550,-

A" Grízes tészta porcukorral és lekvárral 750,-

C" Spenótos tejszínes tészta 990,-

AK" Grillezett szárnyasmáj salátával 1100,-

E" Rántott szelet petrezselymes burgonyával  990,-

D" Spenótos-burgonyás rakott harcsa 1450,-

Saláta 550,-

saláta csereként 260,-

Nagy adag saláta 990,- 

Hasáb burgonya 550,- 

hasáb burgonya csereként 260,-

tartár/majonéz 200,-

2020. 08. 13. - csütörtök

Gyümölcsleves 450.-

A" Majorannás krumplifőzelék sertéssülttel 900,-

C" Majorannás krumplifőzelék zöldség fasírttal 990,-

AK" Grillezett csirkemell salátával és rizzsel 1250,-

E" Grillezett csirkemell zöldséges rizzsel 990,-

D" Fűszerkéregben sült sertéskaraj, burgonyapürével 1250,-

Saláta 550,-               

saláta csereként 260,-

Nagy adag saláta 990,- 

Hasáb burgonya 550,-

hasáb burgonya csereként 260,- 

tartár/majonéz 200,-

2020. 08. 14. - péntek

Sárgaborsó krémleves380,-

A" Rántott sertésborda petrezselymes burgonyával 900,-

C" Zöldség fasírt vegyes körettel 990,-

AK" Grillfűszeres csirkemell bulgursalátával 1250,-

E" Grill fűszeres csirkemell rizzsel 990,-

D" Rántott sajt tartárral és rizzsel 1250,-

Lecsós sertésborda burgonyával 1250,- 

Saláta 550,-

saláta csereként 260,-

Nagy adag saláta 990,-

Hasáb burgonya 550,-

hasáb burgonya csereként 260,-

tartár/majonéz 200,-

Innen-onnan

Étlapunkat itt is megtalálja:  https://www.facebook.com/BiaFood/menu/

 

 

"A szakács műve mulandó, minél jobb, annál hamarabb elpusztítják! De ő maga titkos hős, jobbára ismeretlen, a konyha egyszerre szabadságának és száműzetésének helye!"

Eszterházy Péter

Isten teremtette az embereket, az ördög a szakácsokat. – Helmut Wandmaker

"Hogy mi a magyar ételek ízletességének titka? Végy egy konyhát, amelynek ükapja kaukázusi, dédapja olasz, nagyapja török, sógora osztrák, nagybátyja francia. Keress ehhez egy népet, amelynek jó ínye, fejlett ízlése, és emellett érzéke, kedve van a főzéshez."                 

Gundel Károly